Pages

Sunday, January 25, 2009

Mõtle hästi, siis mõtted kasvavad headeks tegudeks...

Juhtusin eile vaatama etvsport.ee portaalist Otepää MK etapi videosid ja leidsin sealt ühe muheda tekstiga video, mille peategelane oli Urmas Välbe. Mees rääkis nagu asjad on ja väga mahlase tekstiga. Kindlasti vaadake see Urmas välbe video läbi, mille leiate www.etvsport.ee portaalist. Meelde jäi ka üks lõik, ramsau videost, kust Priit Narusk ütles otse välja, miks just Tema enam sprindikoondisega koos ei treeni. Põhjuseks tõi selle, et seal rühmas kujunesid treeningud juba vaikselt võistlusteks.
Pöördun nüüd teemaga Otepää sprindi MK peale, mis minuarust annab palju kõneainet. Ise paraku nägin võistlust televiisori vahendusel, kuid meele tegi soojaks see, et Eestis tundub üks parim publik, sest publiku rohkust võib võrrelda Lillehammeri taliolümpiaga. Paraku kuulen, aga igalt poolt, et eestlaste tulemused olid vägagi kahvatud, ent publik sai kindlasti oma oodatud elamuse kätte, kuigi jah, finaalides olid juba tribüünid raasukese hõredamad, mis ilmselgelt põhjustasid meie tänased suusasprinterid.
Meele tegi natuke kurvemaks see, et naiste sprindis, kus konkurents on kõvasti hõredam, kui meeste klassis, polnud seekordgi eestlannasid 30. parema seas. Loodame järgmine aasta... või ehk siis juba järelkasvule...
Võimas oli vaadata meeste finaali, mis tundus rohkem norra meistrivõistlustena, kuigi Otepääl 4.ndana lõpetanud ''vana hunt'' Hetland ei pääsenud, nädal varem toimunud, kodustel meistrivõistlustel suurde finaaligi.
Kuid varsti, loodan ise sõita murdmaasuusatamise MK etapi finaalis ...ja domineerida, nagu täna tegi ''Norra Maffia'', kuid ennem, tuleb veel palju treenida, õppida ja kannatada...

1 comment:

Anonymous said...

Mina käisin ise Otepääl kohal. Ja sain võrratu elamuse kõiki võistlusi jälgides ning sportlastele kaasa elades. Minu arvates sõitsid eesti meessuusatajad kõik väga hästi. See, mis koha keegi saab, on ju tegelikult vaid sekundite küsimus.
Tore oli ka see, et noored said kogeda rahvusvahelist konkurentsi tipptasemel. Ja ka nemad andsid endast parima- seda oli näha!
Tõsi - mõtle positiivselt ja sa näed asju hoopis rõõmsamas valguses.