Pages

Sunday, March 29, 2009

XIIV nädal!


Rutiin on vaikselt kadumas! Trenni teeme veel küll, aga seda enda tunde ja tuju järgi! Soovi korral saab veel mõningatel võistlustel käiia, kuid enamasti on hooaeg organismid nii läbi imend, et on raske endast 120% anda. Endalgi on veel võistlussoov alles ja viimase stardi sel hooajal loodan teha 18 ndal aprillil. Kuid seal üritan lisaks võistlusele ka päikese paistet ja ilusat suusarada nautida.
See nädal, mis nüüd kohe-kohe on läbi saamas, oli ikka vägagi tore, kuigi hommikused pulsid oleks võinud veel 10 lööki madalamad olla.
Treeningute kohapealt oli ka täitsa vinks-vonks. Kuigi esimest korda ei olnud teisipäeval kell 18.00 jõutrenni, mis organismile juba nii omaseks-armsaks saanud on. Selle eest sai ise, endale sobival ajal, jõusaalis rassitud, sest ilma ei saa ma nagu kuidagi. Kuid ühel ilusal teisipäeval, sel nädalal, oli suusatrenn eriti mõnus, sest polnud varem vabas looduses elavaid põhjapõtru siin näinud. Nende ''taga ajamine'' oli ka oma ette mäng- vaikselt ja kavalalt. Pärast poole tunnist flirti põhjapõtradega saime neile pea 50-60 meetri lähedusele, kuid meile sellest piisas- elamus oli supper! ...Elamus? Jah, elamus, sest näha ligi 40 peaga ''metslaste'' karja mäekünkal elu nautimas pole just igapäevane ja arvestades, et mu matkakaaslastele, kohalikele, oli see esimene kokkupuude sarvikutega siinkandis.


Lisaks põtradele sai ka veel raamatuid loetud. See nädal olen siis jõudnud Waldeniga ühele poole ja kohe-kohe on ka läbi saamas Raoul Kurvitzi ''Attitude''. Kuigi ma pole palju lugenud, siis siiamaani võib küll öelda, et Walden on oma konksuga pärl! Attitude ehk ülevade hoiakulisest popkultuurist on hoopis teiselaadsem ja neid raamatuid muidugi võrrelda ei saa, kuid seegi sisaldab vägagi huvitavaid-analüüsivaid fakte, mida mulle lugeda meeldib.
Pühapäeval sai veel üks suur tegu ära tehtud- terve päev slaalomi nõlval, lumelaua peal chillitud.
Lühidalt kokkuvõttes võib öelda et mägi oli suur, nõlvade valik oli lai (20-30), väga palju erinevaid hüppeid, üsnagi palju rahvast ja kohati ka päikseline ilm. Kamraadiks oli Palm ja pärast 7 tunnist slaalomi päeva olime suhteliselt küpsed, ent üli rahul ja isegi päikesest punetavad näod teevad meelele rohkem mõnu, kui kurja. Me nautisime täiiiiiega!!!


Muiugi tegime ka mõningaid videosid (poiste värk), kuid ülesse laadisin ainult ühe...

Siinkohal tahaks kriitikutele öelda nii palju, et jah, hüpe polnud suur, ent see ei olnudgi eesmärk!

Lisaks veel aktiivsele tegevusele, sain endale selgeks tehtud, et pizza taigna tegemine on mul nüüd vist sama käpas nagu ämmaemandal lapse vastu võtmine...

Meedia kajastustest peaks ära mainima ühe 20 dollarilise hamburgeri, mida saab osta Fifth Thirdi pesapalli pargis (muidugi USAst). Miks see artikkel siis nii eriline oli? Sest see hamburger ahvatleb oma suuruselt! Väidetavalt sisaldab see käntsakas ligi 4800 Kcal. Ühe burgeri valmistamiseks kulub ligi 450 grammi tainast. Igatahest mina tahaks küll sellist silmarõõmu süüa! Arvatavsti see hamburger kaotab... Kui jumal annab, siis varsti kohtume ...hamburger.

Kuid kinnisvara inimestele siinkohal ka üks nõuanne. Nimelt Norra suurim ajaleht VG, kirjutas ühest palvest. Ehk on kellegil rentida välja ''hytt'' lihavõtete ajaks, sest norralastel on suured pühad ja kõik mägedes asuvad ''mökid'' olevat kinni. Ent leidub rahvast, kellel pole kahju standartse majakese eest välja käiia ka 10 000 norra krooni (ligi 18 000 eeki.) ...ühe ööpäeva eest.
Noh kinnisvara maaklerid, spekulandid ja arendajad, see on ju Teie võimalus...

No comments: